Lokaal, puur en vers

Eten en drinken in een
ongedwongen sfeer

Eten, drinken en spelen
op ons terras midden in het park

Het park om ons heen groeit, bloeit, bruist en zzzoemt. Ons terras is, al zeggen we het zelf, één van de beste plekken van Amersfoort en omgeving om te vertoeven. Met een kopje koffie, sapje of biertje bekijk je vanuit een relaxte luie stoel al die zomerse taferelen. Van dinsdag tot en met zondag zetten wij de bloemetjes (en de strandstoelen, tafeltjes, menukaarten en parasols) buiten! Je kunt hier op alle dagen (behalve maandag) terecht voor koffie, lunch en borrel en op vrijdag en zaterdag voor een heerlijk diner.

Eten, drinken en spelen in
De Wachtkamer

Binnen, in De Wachtkamer – het restaurant – zit je gezellig aan een van de tafeltjes of op de zachte plofbank. Binnen is buiten en buiten is binnen, want met de geopende roldeuren lijkt dat bijna hetzelfde. En als het nat of koud is, zit je hier droog en knus. Voor de kleintjes is er een speelhoekje en we hebben altijd een spelletje voor op tafel. De Wachtkamer is dinsdag t/m zondag geopend voor koffie, lunch en borrel. Op vrijdag en zaterdag serveren we een verassend diner.

Eten, drinken en spelen in
De Familiekamer

In de weekenden staan ook de deuren van De Familiekamer wagenwijd open. Aan de grote tafels schuif je makkelijk met de hele familie aan; er staan ook kinderstoelen klaar. Jij geniet van de koffie en praat bij met de grote mensen, terwijl de kinderen pret maken. Het kroost ontdekt alle fijne speelhoekjes of de enorme zandbak. Een ontspannen plek dus voor gezinnen met de jongste kinderen waar ze heerlijk mogen komen spelen. In de Familiekamer kun je op zaterdag en zondag genieten van koffie, lunch en borrel.

Eten en drinken en spelen in
De Machinekamer

In De Machinekamer beleef je een heerlijke luie middag in je overvolle weekend. Ontdek de relaxte sfeer van onze industriële en vintage ingerichte kelder. In elke hoek ontdek je iets nieuws en vind je iets terug om samen mee te spelen. Flipperen, pingpongen, sjoelen, een potje poolen of kies een spelletje uit de kast. Een hapje en drankje haal je bij de speciale kiosk. Lekker makkelijk, met het bord op schoot. Denk aan een soepje, tosti, een gezonde snack of een daghap. De Machinekamer is open op zaterdag- en zondagmiddag.

Lokaal & Authentiek

We houden van vers; puur, knapperig en smaakvol. Wat we niet zelf verbouwen, kopen we het liefst lokaal in. Bij ambachtelijke leveranciers die het net als wij belangrijk vinden hoe er met mens, dier en onze omgeving wordt omgegaan. De cappuccino die je bij ons drinkt is met liefde en lokaal gebrande bonen voor je bereid, boerenmelk en -ijs komen van de plaatselijke zuivelhoeve en vlees van de scharrelslager. Met de seizoenen passen we de menukaart aan, en gaan we aan de slag met de producten die op dat moment het allerlekkerst zijn. Zo blijven onze gerechten verrassend en vers. Eet smakelijk!

Openingstijden horeca

Maandag gesloten
Dinsdag t/m donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 10.00 – 21.30 uur
Zondag 10.00 – 19.00 uur
Machinekamer: weekend 12.00-17.00 uur

Reserveren voor diner

Op vrijdag en zaterdag zijn we open voor diner. Reserveren voor lunch of diner kan via 06 86 80 86 30 (bereikbaar tijdens openingstijden).

Hé bzzzondere gast!

In Parkhuis word je gastvrij ontvangen door het team van Bzzzondere Gasten. Binnen Bzzzonder maakt Bzzzondere Gasten levendige ontmoetingsplekken in de wijk en brengt deze tot leven. Plekken waar iedereen welkom is, waar je kunt spelen, ontdekken en ontmoeten. Naast Parkhuis doen we dat ook bij Theater De Kamers, Wijkboerderij Nieuwland en Kinderbelevingscentrum De Vathorst. Kijk voor deze mooie, inclusieve ontmoetingsplekken op de website, of beter: kom eens langs!