Vacature zelfstandig werkend kok

werken op de mooiste plek van Amersfoort

Zelfstandig werkend kok Parkhuis (32 uur pw)

Binnenspeeltuin goede koffie

Wat ga je doen?

De lekkerste gerechten bedenken, voorbereiden en creëren, samen met ons enthousiaste keukenteam!

Als zelfstandig werkend kok in Parkhuis Amersfoort is dat precies wat je doet. Je krijgt de ruimte om jouw functie kleur te geven en in te vullen. Zo hou je je niet alleen bezig met de werkzaamheden in de keuken maar ook met de organisatie daaromheen. Je hebt ideeën over de menukaart en probeert graag nieuwe gerechten uit. Jij weet precies wat er nodig is en zorgt voor een soepele samenwerking met collega’s in de keuken en bediening en draagt ook vanuit de keuken jouw steentje bij aan een warm en gastvrij ontvangst van onze gasten.

Waarom is bij ons te werken anders dan anders?

Parkhuis Amersfoort is een ontmoetingsplek van Bzzzonder. Iedereen is welkom, wat je achtergrond, leeftijd, droom of zorgvraag ook is. We werken met een leerwerkteam en begeleiden regelmatig mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zijn gewoon onze collega’s. Dat lijkt misschien bijzonder, maar vinden wij heel gewoon.

Daarnaast is er bij Parkhuis altijd iets te doen. We organiseren bioskoopmiddagen in onze Het is er levendig en er is van alles te zien, te doen en te ontdekken. Kinderen zijn bij ons overal welkom. En dan: waar vind je een werkplek in de horeca midden in het park? Precies: alleen bij Parkhuis.

Afhankelijk van jouw werkervaring word je ingeschaald in schaal 4, 5 of 6 van de cao horeca.

Wat vragen we?

We zoeken een ervaren zelfstandig werkend kok (of junior chef-kok – wat jou het beste past) die dol is op dit prachtige vak. Je bent 32 uur per week flexibel inzetbaar, waarvan minimaal 1 dag in het weekend. Je vindt het leuk om ook collega’s van het leerwerkteam te begeleiden. Uiteraard weet je hoe de HACCP regels nageleefd moeten worden en heb je bij voorkeur een diploma Sociale Hygiëne. Ben je minder beschikbaar, of voldoe je niet aan alle eisen? Wij denken graag in mogelijkheden, dus neem toch gewoon contact op.

Lijkt het je leuk te komen kennismaken? Graag!